Skip to content

A Kriet Studio, egy hazai webfejlesztéssel UX designnal brandinggel foglalkozó ügynökség.

A design és a technológia ötvözésével átalakító digitális élményeket építünk hazai márkák számára.

Branding

A brand és a UX design kéz a kézben jár. Csapatunk a digitális márkaidentitás létrehozására és képviseletére szakosodott a különböző csatornákon, valamint stratégiai segítséget és iránymutatásokat nyújt a következetesség biztosítása érdekében.

Stratégia

Architektúra

Iránymutatások

Élmények

Digitális termékek

Hiszünk abban, hogy mindenki kivételes felhasználói élményt érdemel, akár a munkahelyén, akár a szabadidejében használja a terméket. Emlékezetes vállalati és fogyasztói termékeket hozunk létre, valamint átfogó tervezési rendszereket biztosítunk a könnyed termékiterációhoz.

Kutatás és tesztelés

CX, UX & Interaction Design

UI Design

Design System

Weboldalak

A weboldal a legfontosabb csatorna, amin keresztül egy márkát be lehet mutatni az ügyfeleknek. Munkáink közt olyan weboldalakat találsz, amelyeket úgy terveztünk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a felhasználóknak, miközben az üzleti céloknak is megfelelnek.

Interaktív élmények

Web Design

Tartalomgyártás

Frontend és Backend fejlesztés

Tartalom

A hiteles tartalom elengedhetetlen a digitális világban. A márkákkal együttműködve azonosítjuk egyedi tartalmi igényeiket, és a legmagasabb minőségben, a legapróbb részletekig kidolgozott, személyre szabott eszközöket szállítunk.

Illusztráció és grafikai tervezés

Ikonográfia

Fotó és videó

3D

Ügyfelek